A3 plakat Myhre Wemø

Lars Martin Myhre og Peter Wemø til Lavvoliv på Bergehomman

Skjærtorsdag, den 2. april 2015 hadde Lavvo-liv på Bergehomman besøk av to tungdepunkter innenfor gitarmusikk og tekster med betydning.

Peter Wemø var her sist den 28 februar, siste lørdag i vinterferien, sammen med Charlotte Qvale. Duoen framførte Cornelis Ballader for et fantastisk publikum og gav Lavvo-liv på Bergehomman en plass blant deres topp-ti scener.

Lars Martin Myhre gav også uttrykk for at dette var noe av det galeste han hadde vært med på. Ikke at det gikk så galt, men at noen rigget til en scene i en lavvo, på en skjærtorsdag, 750 m.o.h., langt fra sivilisasjonen, det måtte være nær toppen på galskap.

Begge artistene ønsket seg tilbake, så vi har ingen grunn til å tro de lot seg skremme.

Vi ønsker selvfølgelig en reprise - det samme som publikum.

 

Lars martin Myhre er kjent for sitt mangeårige (32) samarbeid med Odd "jeg hater måker" Børretzen.

Lars med publik

 

Lar og Peter innlevelseMen han har ingen problemer med å stå på egne bein.

Det gjorde han for så vidt også før, som gitarist, mye innenfor jazz-sjangeren, etter at han la et toårig arbeidsforhold i en hjernvarehandel på hylla i 1974.

Han hadde da spart nok penger til en gitar og en forsterker og la ut på en lang musikalsk reise som kulminert med Ødd Børretzen epoken. Odd Børretzen døde i 2012, men Lars Martin fortsetter "on the road" og i studio med nye produksjoner.